INTREABA UN NOTAR
Intrebari si raspunsuri
   Serviciile de consultanta juridica se pot realiza cu minim de efort, fara ca tu sa pierzi din timpul tau pretios si cu costuri minore. La cerere in urma discutiilor purtate in prealabil, ne putem deplasa si veni acolo unde te afli la simpla cerere adresata site-ului nostru si colaboratorilor nostri. Asiguram reprezentare avocatiala in Timisoara, Arad si Bucuresti.
* Nume:  
 
* Telefon:  
 
* Email:  
 
* Intrebare:  
 

 
* Sunt de acord cu termenii si conditiile!  

 

 
Valentina Gugu:
Buna ziua!Tatal meu a murit in urma cu 10 ani si mai are 3 surori.Cam cat m-ar costa sa fac o succesiune dupa tata, pentru a intra in drepturile lui, sa fiu in rand cu surorile acestuia si daca mai trebuie facuta apoi o succesiune dupa urma mamei tatalui meu,adica a bunicii! Va multumesc
  Re: Succesiunea se poate realiza pe cale amiabila, cand toate partile sunt de acord sa se prezinte la notar, iar taxele notariale se stabilesc de catre notar in functie de valoarea bunurilor care fac obiectul masei succesorale si de grilele notariale de taxe care exista in vigoare la data dezbaterii succesiunii.Daca partile nu se inteleg, se poate inainta proces civil avand obiect dezbaterea succesiunii si partajarea masei succesorale, dar si pentru acesta se achita taxele judiciare de timbru in functie de valoarea bunurilor care fac obiectul masei succesorale.
Vlaicu Dionisie:
Doresc sa va intreb daca pot modifica o decizie civila a Tribunalului Timis in privinta programului de vizita a copilului meu.Va trimit pe mail decizia, doresc sa-mi vad copilul mai des nu numai de doua ori pe luna cat a hotarat instanta.
  Re: Puteti ataca decizia, programul de vizitare a unui minor trebuie sa se desfasoare in limite mai restranse cand acesta este foarte mic dar ulterior exista posibilitatea de modificare a acestui program in functie de varsta si evolutia copilului.
 
2012 CONSULTANTA JURIDICA ONLINE
Top
Home Email Login